KundeserviceNetskobutik.dk kundeserviceRing +45 30 80 61 49
Du har 0 varer i kurven I alt 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Billige kvalitetssko hos Netskobutik.dk

Reklamationsret

Netskobutik.dk yder 2 års reklamationsret I henhold til købeloven, ved omfattende fabrikations-og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, ringe vedligeholdelse. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen og skal meddeles netskobutik.dk indenfor rimelig tid, efter fejlen er konstateret. Indenfor 2 mdr. efter er altid rimelig tid.
Såfremt du ønsker at reklamere over en vare kan du kontakte os en pr. telefon: 30806149 eller via mail: salg@netskobutik.dk. Vi behandler derefter på bedste vis din reklamation. Har du sendt en vare til reklamation til os, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation. Der vil være flere muligheder: den skal evt. returneres for reparation, ombytning eller efter kreditering/dekorde, afhængig af den konkrete situation.
I forbindelse med reklamationssager afholder netskobutik.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang og i den forbindelse er det altid en god idé at rette telefonisk henvendelse til netskobutik på telefon 30806149 før du afsender pakken.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

netskobutik.dk
Omfartsvejen 3
6330 Padborg
E-mail: salg@netskobutik.dk
telefon: 30806149

Såfremt vi ønsker en reklamtionsvare sendt retur til os, så foregår det også til ovenstående adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - såsom: Dit navn og ordrenummer, eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker via det betalingskort du har anvendt da du købte varen.