KundeserviceNetskobutik.dk kundeserviceRing +45 30 80 61 49
Du har 0 varer i kurven I alt 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Billige kvalitetssko hos Netskobutik.dk

Betalingsmuligheder

Netskobutik.dk modtager betaling med Dankort, Visa / Dankort, JCB, Visa Electron, Maestro, Forbrugsforeningen og MasterCard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. På kreditkort trækkes der gebyr, hvilke ses i parentesen herunder:

Dankort & Visa/Dankort (0,00 kr.)
Euro-/MasterCard, Visa, Visa/Electron, Maestro (0,00 kr. + 1,25%)
Diners Club kort (0,00 kr. + 1,25 %)
Udenlandske Euro-/Mastercard (0,00 + 3,75%)
Udenlandske Maestro, Visa & Visa/Electron (0,00 + 3,75%)
 
Du har også mulighed for at betale din bestilling ved at modtage en opkrævning med faktura. Du kan vælge at betale det hele på en gang eller sprede det ud over nogle måneder, ja faktisk helt op til 24 mådeder. Handler du for en offentlig myndighed kan du betale med EAN nummer.

Når du gennemfører en online betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i deres betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1200, hvis dit dankort misbruges ved brug af pinkode.

De data du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er krypterede. Det vil sige, det er kun Nets der kan læse dem. Hverken netskobutik.dk eller andre har mulighed for at læse dine kortdata.

Beløbet hæves først på din konto i det øjeblik din ordre afsendes fra netskobutik.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved købet.

Forudbetaling via bankoverførsel gælder kun erhvervsdrivende og kun efter aftale med netskobutik.dk.

Bank:
Kreditbanken
Reg.: 7930
Konto.: 7930-0001479931

Aabenraa Kreditbank A/S
H.P. Hanssens gade 17
6200 Aabenraa