KundeserviceNetskobutik.dk kundeserviceRing +45 30 80 61 49
Du har 0 varer i kurven I alt 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Billige kvalitetssko hos Netskobutik.dk

Støvler

Børnestøvler kan være en svær sag at finde, for vi vil alle gerne købe det helt rigtige til barnet, og vi ved at der er stor forskel på børnefødder - ja, på fødder i det hele taget. Vi fører mange forskellige mærker indenfor støvler til børn, og de har hver deres små finesser og fordele. Det vigtigste, når du køber børnestøvler på nettet, er, at du får målt barnets fod korrekt.

Sådan måler du barnets fod korrekt:
Barnet har bare fødder, står stille og roligt på et stykke papir. Den voksne tegner et omrids af foden på papiret. Bagefter måler du længden af foden på papiret. Dette mål skal du bruge til at finde ud af, hvilken størrelse støvler dit barn skal have.

Men du skal også finde ud af hvilket skomærke der passer bedst til barnets fødder. Her vil det være fodens bredde, vristens højde og fodens øvrige bygning, der spiller en vigtig rolle.

Børnestøvler - hvilke mærker passer til hvilken fod?
Rigtig mange børn har en helt almindelig fod, ikke bred eller smal og helt normal vrist. Disse børn er de heldige, for de har mest at vælge imellem. Ni ud og ti af disse børn vil kunne passe en støvle fra både Ecco, Kangaroos, Bisgaard eller Angulus i normal vidde.
Så er der børn med ekstremt smalle fødder, og de har som regel heller ikke ret høj vrist (balvidden), fordi det ofte er børn, der er spinkle af bygning i hele kroppen. Disse børn er dem, der har det sværrest, da udvalget er lille, og man kan ikke tillade ret stort voksetillæg, uanset hvilken støvle man vælger. Vi anbefaler, at piger og drenge med smalle fødder finder støvler fra mærkerne Superfit, Ecco og Bisgaard. Man skal dog være opmærksom på, at det skal være de smalle modeller indenfor de tre mærker.
Har du et barn med brede fødder og/eller høj vrist, så er vi ikke i tvivl om, hvad du skal vælge. Det er uden tvivl Angulus, Bundgaard eller Green Comfort Kids. Det er ikke sikkert, det behøver være naturform.

Tabel  Liste 

35 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

35 vare(r)

pr. side
Hos netskobutik.dk finder du børnestøvler til al slags vejr, og der findes jo heldigvis støvler, der passer til det danske vejr året rundt. Vi kan præsentere et bredt udvalg af støvler til børn, både til sommer og vinter, og ikke mindst til regnvejr, som vi så ofte har. Lad os guide dig rundt i tex støvler, overgansstøvler, gummistøvler og vinterstøvler her på siden. Vi vejleder også gerne pr. telefon: 62264300.