KundeserviceNetskobutik.dk kundeserviceRing +45 30 80 61 49
Du har 0 varer i kurven I alt 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Billige kvalitetssko hos Netskobutik.dk

Hjemmesko

Det er ikke ligegyldigt, hvilke hjemmesko du finder til dit barn. De skal passe og kun have ganske lidt voksetillæg. Tænk på, hvor mange timer hver eneste dag dit barn rent faktisk har hjemmesko på. Det er mange flere timer, end du selv har indefodtøj på. Derfor skal de hjemmesko, dit barn har på, være de bedste af de bedste. Vi har mange forskellige typer af hjemmesko til børn. Den vigtigste forskel er materialet, de er lavet af, og hvilken slidsål skoen har.

Vi har et stort udvalg i skindhjemmesko fra Bundgaard og Bisgaard. Det er behagelige og bløde hjemmesko, der er særdeles fleksible og pæne i farverne, og de kan bruges til de fleste fødder. Dog har vi kun Bundgaard hjemmesko til de mindste børn. Bisgaard hjemmesko finder du i str. 19-35.

Går du efter uldhjemmesko, er du kommet til den rette hjemmeside. Vi forhandler nemlig både Glerups, Living Kitzbühel og Green Comfort hjemmesko til børn, og de er ekstremt populære. Disse tre mærker er alle lavet i uld, der har den dejlige funktion, at det holder på varmen, når det er nødvendigt, mens overflødig varme ledes væk fra fødderne. Når barnet leger aktivt og tumler, som børn jo gør, så smider de ikke hjemmeskoene af sig, fordi overskudvarmen ikke sidder klistret ind i sokkerne. Uldhjemmesko føles rare - også når fødderne sveder.

Når dit barn bærer uld på fødderne, hvad enten det er i form af hjemmesko eller en uldforet støvle, så skal strømperne være lavet af enten uld eller polyester. Hvis strømperne er lavet af ren bomuld, vil de suge sved og blive fugtige, og ulden vil ikke have sin optimale effekt.

Tabel  Liste 

1 til 40 af 53

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Tabel  Liste 

1 til 40 af 53

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Det bedste udvalg i hjemmesko på online shop. Vi har følgende mærker i hjemmesko til børn: Bisgaard hjemmesko i glat skind. Living Kitzbühel, Green Comfort og Glerups hjemmesko i uld. Bundgaard hjemmesko i form af baby-prewalkers i glat skind i alle farver. Rohde hjemmesko i uld. Sidst men ikke mindst skal vi huske at nævne, at vi selvfølgelig har et hav af forskellige Crocs modeller, som også er en sko, der ofte sælges som en hjemmesko - særligt til børn i SFO-alderen, hvor gulvet tit er vådt og uhygiejnisk.