KundeserviceNetskobutik.dk kundeserviceRing +45 30 80 61 49
Du har 0 varer i kurven I alt 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Billige kvalitetssko hos Netskobutik.dk

Prewalkers/Begyndersko

Begyndersko er det bedste, du kan byde dit barns fødder, når de første sko skal købes.

De små fødder er bløde og uspolerede, og derfor er det vigtigt, at dit barns prewalkers giver foden masser af plads og yder optimal støtte i anklen.

Et par sko, der ikke sidder korrekt, vil gøre det sværere for dit barn at lære at gå og i værste fald forme foden uhensigtsmæssigt - det er nemlig skoen, der skal passe til foden og ikke foden, der skal tilpasse sig skoen.

Nogle af de mest populære begyndersko er en Bundgaard prewalker, som fås i flere forskellige modeller, men du finder også prewalker-sko fra Bisgaard, Ecco, Superfit og Converse.

Hvad er særligt ved et par prewalkers?

I modsætning til et par almindelige sko er begyndersko meget bløde i både overskind og sål. Det betyder, at komforten er i top, og at den bløde babyfod ikke bliver trykket. Derudover er skoene høje og giver dermed god støtte ved anklen, så det bliver nemmere for barnet at stå oprejst.

Når du vælger model, skal du være opmærksom på, at ikke alle begyndersko er beregnet til udendørs brug. Leder du efter et par sko, som dit barn også kan bære udendørs, uden at skoen går i stykker, anbefaler vi modellerne med fast sål fra eksempelvis Superfit eller Ecco.

Bundgaard prewalker er beregnet til at blive brugt indendørs, da den bløde sål ikke tåler slid fra eksempelvis asfalt.

Tabel  Liste 

8 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

8 vare(r)

pr. side
Når du skal vælge begyndersko til dit barn, er der flere forskellige slags at vælge imellem. Vi har både modeller med velcro og modeller med snører - og der er fordele ved begge typer. Et par prewalkers med velcro er nemme at få af og på - og et par med snører kan snøres helt ind til foden, hvilket er en fordel, hvis dit barn har smalle fødder. Flere af modellerne er unisex - f.eks. Bundgaard prewalker-sko i sort og brun. Hvis du leder efter en decideret pigemodel, har vi også flotte eksemplarer i sølv, lilla og hvid.