KundeserviceNetskobutik.dk kundeserviceRing +45 30 80 61 49
Du har 0 varer i kurven I alt 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Billige kvalitetssko hos Netskobutik.dk

Bisgaard

Bisgaard fodtøj til alle aldre

Det danske skomærke Bisgaard laver sko i et helt unikt design. Kvaliteten er helt i top og både deres hjemmeskosko, gummistøvler, støvler og sandaler er lavet af de bedste råmaterialer og har en rigtig behagelig pasform. Bisgaard sætter en stor ære i at lave sko, der giver børnefødder plads, og som er rare og behagelige og have på. Du kan derfor med god samvittighed lade dit barn gå med Bisgaard sko. Og så gør det jo ikke noget, at Bisgaard sko altid er med på moden og de nye farver.

Bisgaards sortiment indeholder alt, hvad dit barn har brug for, lige fra begyndersko og sandaler til vinterstøvler, gummistøvler og lækre hjemmesko i blødt skind - alle i samme høje kvalitet, lækre materialer og gode pasform. Bisgaard laver børnesko til enhver smag, om du er til klassiske naturfarver, flotte modefarver eller smarte detaljer. 

Tabel  Liste 

1 til 40 af 42

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Tabel  Liste 

1 til 40 af 42

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Bisgaard blev i 2003 etableret af ægteparret Marianne Bisgaard og Henrik Thomsen ud fra idéen om, at "sunde fødder er glade fødder". I første omgang blev parrets idé til Cocomma, men sidenhen tog virksomheden Mariannes navn og blev til Bisgaard. Det ændrede dog ikke ved filosofien bag skoene, der stadig laves i et helt unikt design, der er særdeles efterspurgt. Bisgaard har nemlig stor fokus på kvalitet, og der lægges især vægt på håndværk og naturmaterialer i produktionen af såvel deres sko og sandaler, som deres gummistøvler. Hos Bisgaard sidder sjælen i skoen, og der er derfor tænkt meget over pasformen på hver enkelt sko. Netop sjælen har Bisgaard altid med sig både i produktionen og i profitten af skoene. Det gør sig for det første gældende i produktionsmetoden, der er centreret omkring Portugal. Her produceres Bisgaard sko i den nordlige del af landet, hvor beboerne har enorm erfaring som skomagere - og som specialister inden for de forskellige discipliner, der tilsammen danner grundlag for skabelsen af den perfekte børnesko. For det andet fornemmes sjælen i Bisgaards sans for socialt ansvar, der kommer til udtryk i virksomhedens hjælp til udsatte børn og unge i Honduras. Helt konkret yder Bisgaard økonomisk støtte til børn og unge i et slumkvarter i hovedstaden Tegucigalpa, bl.a. via finansielle tilskud til børnehjem og uddannelse for børnene i byen.