KundeserviceNetskobutik.dk kundeserviceRing +45 30 80 61 49
Du har 0 varer i kurven I alt 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Billige kvalitetssko hos Netskobutik.dk

Crocs

Crocs-sko

Crocs sko skal sidde meget løst på fødderne med 4-5 mm til alle sider. Pasformen er så god og skoen så let, at det ikke er nødvendigt at ”krumme tæer” for at få Crocs™ med sig. Crocs passer til alle fødder; du behøver ikke have en bred fod for at passe Crocs sko. Ved normal brug benyttes hælstroppen ikke. Hælstroppen er med vilje fremstillet lidt for kort og kan derfor udvides præcist til korrekt personlig størrelse ved at trække langsomt med begge hænder i stroppen – uden at belaste fastgørelsespunkterne. Vi har et bredt udvalg af Crocs modeller, både de helt lukkede Crocs, der hedder Crocs Specialist og Crocs Bistro, og de mere sommerprægede modeller, der hedder Crocs Cleo og Crocs Adrina.

Crocs-gummistøvler

Hos os finder du også de smarte Crocs gummistøvler til børn og voksne - de er ultralette og behagelige at have på. Du har aldrig prøvet en gummistøvle, der vejer så lidt.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

De små massageknopper i sålerne stimulerer blodomløbet, hvilket kan give anledning til følelsen af lidt varmere fødder de første dage. Derefter føles de nye Crocs™ sko og gummistøvler ekstremt behagelige. Hemmeligheden bag den verdenskendte komfort i Crocs sko er virksomhedens egen teknologi i form af materialet kaldet Croslite™. Det gør simpelthen, at skoene bliver virkelig bløde, behagelige, lette og lugtafvisende. Udover den uovertrufne komfort og helårlige anvendelighed er Crocs især kendt for deres sjove og farverige udtryk, hvilket understreges i deres motto: "Find Your Fun". Og noget tyder på, budskabet om sjov, komfort og anvendelighed appellerer til mange mennesker; i hvert fald har Crocs siden grundlæggelsen i 2002 solgt over 300 millioner par sko i mere end 90 lande verden rundt.