Fragt fra 0,- ved køb over 750,-
Altid billig fragt 39,-
KundeserviceNetskobutik.dk kundeserviceRing +45 86 27 45 27
Du har 0 varer i kurven I alt 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Billige kvalitetssko hos Netskobutik.dk
Sikker betaling via Epay

Dr. Martens

Dr. Martens støvler

Dr. Martens er de velkendte moderebeller. Dr . Martens støvler vil altid give dig kant og selvstændighed og de giver et råt look, som aldrig går af mode. Støvlerne fra Dr. Martens er ikke kun tidløse i trend, men de holder også for evigt med deres Goodyear™ syningskonstruktion.

Doctor Martens er jo en uopslidelig rebel, så det skal støvlen også være. Frihed giver vinger, ligesom Dr. Martens støvler får dig til at gå på skyerne med deres støvlesåler. Sålerne er lavet af små luft celler og fyldt med komfort. Rebellen skal selvfølgelige også kun springe fra hustag til hustag, så sålerne er chok-absorberende, og der er ekstra fylde under fodens trædepude.

Med dine Dr. Martens støvler kan du træde i hvad som helst, for sålerne er afvisende overfor alt lige fra olie til benzin. Det hårdfør læder, som Dr. Martens bruger til sine støvler, giver dig ekstra frihed. Og med slidstærke snørebånd lader disse støvler dig gøre, hvad du vil. Et par Doctor Martens støvler holder dine fødder solidt plantet i jorden, og takket være deres rebelske ydre giver de dig frihed til at blive inspireret og vise din sande identitet gennem din cool stil.

Tabel  Liste 

1 vare(r)

pr. side
  • Nedsat
    Dr.Martens Sko Sort
    695,00 kr Før: 1.049,00 kr

Tabel  Liste 

1 vare(r)

pr. side