KundeserviceNetskobutik.dk kundeserviceRing +45 30 80 61 49
Du har 0 varer i kurven I alt 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Billige kvalitetssko hos Netskobutik.dk

Fuzzies

Fuzzies hjemmesko, strømper og strømpebukser

Fuzzies er et dansk børneskomærke, der hovedsageligt laver sutsko til børn - bløde og lækre indesko til de mindste børn i lækker kalveskind. Indvendig er de alle foret med skind i god kvalitet. Indlægssålen i Fuzzies sutsko er væsentlig tykkere og mere komfortabel end i tilsvarende produkter på markedet. Sålen isolerer bedre mod et eventuelt koldt underlag, sidder fast i skoen og skrider ikke rundt. Fuzzies er eksperter i hjemmesko til helt små børn og babyer. Fuzzies hjemmesko er lavet i overensstemmelse med de europæiske regler omkring indfarvning af læder, og de er selvfølgelig helt kromfri.
Udover hjemmesko har vi også hele Fuzzies' kollektion af strømper og strømpebukser til børn. Der er lidt for enhver smag, både hvad angår pris, kvalitet og design. Kig dig omkring i Fuzzies kategorien, og se de mange smarte børnestrømper med fine motiver eller de klassiske ensfarvede. Vi har altid hele Fuzzies' kollektion i alle størrelser tilgængelig på shoppen.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kvaliteten af en hjemmesko fra Fuzzies bliver gang på gang sikret i fem faste trin. Først og fremmest er skoene ekstremt skridsikre, mens de samtidig er så smidige og bevægelige, at dit barn sagtens kan løbe rundt og lege uden besvær. Og når trætheden melder sig, kan dit barn endda sidde på sine fødder og lege videre, uden der er hårde såler, der generer. For det andet er både Fuzzies hjemmesko og sandaler virklig bløde og behagelige at gå i, hvilket skyldes den indvendige gummisål, der både er stødabsorberende og isolerende. Dernæst er oversiden af hjemmeskoene beklædt med kalveskind, der både er let og fleksibelt, samtidig med det sørger for at tilpasse sig dit barns fødder, så de uhindret kan udvikle sig. Hjemmeskoene er naturligvis også udstyret med en justerbar velcro-lukning, der gør det nemt for dit barns selv at tage hjemmeskoene af og på. Og så er Fuzzies hjemmesko selvfølgelig foret med det blødeste bomuld, der i samspil med kalveskindet på ydersiden sikrer, at dit barns fødder altid har en behagelig temperatur, samt at de holder sig tørre og trygge.