KundeserviceNetskobutik.dk kundeserviceRing +45 30 80 61 49
Du har 0 varer i kurven I alt 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Billige kvalitetssko hos Netskobutik.dk

Ipanema

Ipanema sandaler er flip-flops fra Brasilien, og hvem ved mere om flip-flops end et land med varmt klima og smukke strande. Ipanema sandaler er gode at have på hver dag, fordi deres remme svøber sig om foden. Ipanema laver deres sandaler og flip-flops i deres eget super bløde melflex plastik. Melflex plastik er meget fleksibelt, og derfor bliver flip-floppen meget komfortabel. Melflex plastik er både allergivenligt og godt for miljøet, da det kan genbruges.

Ipanema er perfekte flip-flops at have på hele sommeren, fordi deres såler er anatomisk korrekte, og de svøber sig om fodsålen. Det betyder, du kan nyde hele dagen i solen uden at bekymre dig om ømme fødder.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Ipanemas design er meget inspireret af Brasilien og den farverige brasilianske kultur. Det kan ses i de smarte og modige farvevalg og de små dekorationer, som er på Ipanema flip-flops. Denne sommer kan du med Ipanema pynte dine fødder med klare farver samt eksotiske og cool mønstre. Hvad vil et par brasilianske Ipanema være uden en brasiliansk supermodel – tjek Gisele Bündchens miljørigtige og super cool Ipanema sandaler.