Fragt fra 0,- ved køb over 649,-
Altid billig fragt 29,-
Vi sender samme dag
Webshopmærket
Gode bedømmelser på Trustpilot
KundeserviceNetskobutik.dk kundeserviceRing +45 86 27 45 27
Du har 0 varer i kurven I alt 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Billige kvalitetssko hos Netskobutik.dk
Sikker betaling via Epay

Rohde

Rohde sko og hjemmesko

Rohde sko er virkelig komfortable og i god kvalitet.

Rohde tilbyder kvalitetsfodtøj til både arbejdet og afslapning i hjemmet. Her finder du hjemmesko, sandaler og sutsko til både damer og herrer. Skoene er ikke tilegnet en bestemt type, for alle mennesker kan få glæde af de lækre og behagelige sko.

Hos Rohde kommer holdbar kvalitet og komfort først, og derfor er du sikker på at få et par sko, som ikke giver dig bekymringer. Med et par af disse hjemmesko er du derfor sikker på at få luksusfodtøj i moderne design, der samtidig er lavet af de bedste kvalitetsmaterialer -  og selvfølgelig har vi et lækkert udvalg.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Med mere end 150 års erfaring er tyske Rohde garant for kvalitet. Så når virksomheden erklærer, de arbejder ud fra konceptet, at den gode følelse starter i fødderne og bevæger sig opad, ved man, de har noget af have det i. Det fokus på kundernes velvære gennemstrømmer deres skodesign, hvilket tydeliggøres i deres ekstra bløde og stødabsorberende såler samt deres memoryskum, åndbare materialer, udtagelige indlæg med mere. Rohde indarbejder de teknologier i deres hjemmesko, sommersko, sandaler og sutsko. Kvalitet og komfort er altså i højsædet hos Rohde, og køber du et par sko fra Rohde, er du derfor sikker på en behagelig skooplevelse. Kort sagt: Med Rohde sko får du luksusfodtøj i moderne design lavet af de bedste og mest komfortable materialer.