Fragt fra 0,- ved køb over 649,-
Altid billig fragt 29,-
Vi sender samme dag
Webshopmærket
Gode bedømmelser på Trustpilot
KundeserviceNetskobutik.dk kundeserviceRing +45 86 27 45 27
Du har 0 varer i kurven I alt 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Billige kvalitetssko hos Netskobutik.dk
Sikker betaling via Epay

Vinterstøvler til dreng eller pige

I den kolde tid kan det være sværere at holde fødderne varme og tørre. Derfor stilles der naturligvis helt andre krav til fodtøjet i efteråret og vinteren.

Hos netskobutik.dk har vi et stort udvalg af vinterstøvler, uanset om du mangler varmt fodtøj til din dreng eller din pige.

Vi fører kun de bedste mærker, så du kan være sikker på, at dine vinterstøvler holder hele sæsonen. Du kan se alle vores vinterstøvler til børn her

eller shoppe efter netop dit favoritmærke ved at klikke på de forskellige links:

Superfit vinterstøvler

Trigger termostøvler

Bisgaard vinterstøvler

Ecco vinterstøvler

Angulus vinterstøvler

Vinterstøvler eller termostøvler?

Generelt findes der to slags vinterstøvler - støvler i tekstil med en vandtæt membran og gummistøvler med fór. De sidste kaldes også for termostøvler.

Der er fordele ved begge dele, og de fleste forældre vælger at have et par af hver slags.

Et par vinterstøvler i tekstil er bedre for fødderne at gå i. De er nemlig, groft sagt, en almindelig sko med skaft, som du har mulighed for at snøre/stramme ind, så den sidder perfekt på dit barns fod. Det har du ikke mulighed for med en termostøvle - den sidder nemlig på foden, ligesom en gummistøvle.

Fordelen ved en termostøvle er dog, at de er nemmere for børnene selv at få på - og hvis du har en dreng eller en pige, der elsker vandpytter, mudder og sjap er et par termostøvler måske at foretrække i vuggestuen eller børnehaven.

Termostøvler til leg, vinterstøvler til alt andet

Som tidligere nævnt er det en god idé både at have et par termostøvler og et par vinterstøvler til din lille dreng eller pige. I institutionerne går det tit vildt og vådt for sig og hér er termostøvler det bedste valg.

Skal I til gengæld på gåtur, ud at handle eller i skoven er vinterstøvler i tekstil langt det bedste. En travetur er nemlig mest behagelig i et par støvler, der sidder perfekt fast på foden.